Opšti uslovi – General conditions

Ovde možete naći naše opšte uslove, koji se odnose na sve naše proizvode, prodaju i transakcije, uključujući narudžbine, plaćanje, dostave i reklamacije. Ukoliko imate pitanja molimo Vas da nam se obratite putem e-maila na info@kikebu.co.rs

Uvod:

Prodavac proizvoda je ILTD group d.o.o. Novi Sad, PJ Kikebu, u daljem tekstu „Kikebu” ili „mi”.

Kupac je svaki posetilac našeg sajta, koji putem elektronskog formulara naruči proizvod(e), u daljem tekstu „Kupac” ili „Vi”.

Kada pominjemo „sajt”, „naš sajt”, „ovaj sajt” itd, podrazumeva se da je reč o kompletnom sadržaju sajta www.kikebu.co.rs

Kikebu zadržava pravo da bez obaveštenja izmeni sadržaj sajta u bilo koje vreme. Kada naručite proizvod(e) preko našeg sajta, pristajete da prihvatite ove opšte uslove, koji s vremena na vreme mogu biti ažurirani i u takvom obliku postavljeni na sajt. Ukoliko ne želite da budete obavezani ovim odredbama, molimo Vas da ne koristite sajt.

Informacije i slike sa sajta se ne smeju koristiti ili kopirati bez pismenog odobrenja od strane Kikebu.

Ograđivanje od odgovornosti:

Kikebu neće snositi odgovornost ni za kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu ili posledičnu štetu koja nastane iz pristupa, korišćenja ili nemogućnosti korišćenja sajta ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti / netačnosti u njegovom sadržaju. Naglašavamo da postoji mogućnost da neke boje na proizvodima izgledaju drugačije uživo nego na slici, zbog načina slikanja ili podešenosti Vašeg ekrana.

Kikebu neće snositi odgovornost za oštećenja na proizvodima posle pranja, sušenja ili korišćenja.

Kikebu neće snositi odgovornost za bilo kakvu posledičnu štetu, direktnu ili indirektnu, nastalu na kupcu, njegovoj porodici, njegovim stvarima i/ili trećem licu, a vezano ili nevezano sa našim proizvodima.

Tehnički prekidi:

Kikebu nije odgovoran za privremenu nedostupnost sajta niti za delimično ili potpuno nefunkcionisanje istog. Sajt može biti privremeno nedostupan ili dostupan u ograničenom obimu, kao rezultat održavanja ili iz drugih razloga. Kupac nema pravo ni na kakva potraživanja prema Kikebu u vezi sa navedenim ili sličnim razlozima.

Naručivanje i plaćanje proizvoda:

Sve cene su iskazane u dinarima uključujući PDV i bez troškova dostavljanja. Nakon naručivanja proizvoda na našem sajtu dobićete e-mail potvrdu na e-mail adresu koju ste nam dostavili.

Nudimo Vam plaćanje uplatnicom (unapred) ili pouzećem (u okviru dostave). Ukoliko ste izabrali plaćanje putem uplatnice, u e-mail potvrdi se nalaze instrukcije za plaćanje. U slučaju da ne dobijete e-mail potvrdu, moguće je da niste popunili tačno e-mail adresu ili da je Vaš računar definisao naš e-mail kao spem. Ukoliko ste izabrali plaćanja putem uplatnice, iznos iz e-mail potvrde se uplaćuje u roku od sedam dana, od dana dobijanja e-mail potvrde, na naš račun prema instrukciji za plaćanje. U slučaju da iznos niste uplatili u roku od 7 dana, Kikebu zadržava pravo da otkaže porudžbinu.

U slučaju da nemamo izabrani dezen ili proizvod ili zbog nekog drugog razloga ne možemo da izvrišimo isporuku naručenog proizvoda, mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i biće Vam ponuđena jedna od sledećih opcija:

– Čekanje željenog proizvoda ukoliko postoji mogućnost da ga nabavimo;

– Zamena za drugi odgovarajući proizvod;

– Povraćaj novca u punom iznosu.


Otkazivanje kupovine:

Ako želite da otkažete Vašu narudžbinu molimo Vas da nam pošaljete e-mail na order@kikebu.co.rs sa brojem porudžbine i Vašim imenom. U slučaju da je porudžbina otkazana, a iznos za istu već prosleđen na račun Kikebu, iznos će biti u celosti refundiran kupcu.

Kikebu zadržava pravo da kupcu otkaže porudžbinu u bilo koje vreme i iz bilo kog razloga. Kupac kome Kikebu otkaže porudžbinu neće usled toga imati nikakva prava ili potraživanja prema Kikebu.

Ako imate pitanja u vezi sa Vašom narudžbinom, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila na order@kikebu.co.rs.

Troškovi, način i vreme isporuke:

Porudžbina se šalje na adresu dobijenu od strane kupca u roku od 48 sati ne računajući neradne dane (vikende, državne i verske praznike) nakon dospeća uplate na račun Kikebu ili, ako se proizvod(i) šalju pouzećem, u roku od 48 sati nakon primljene porudžbine ne računajući neradne dane (vikende, državne i verske praznike).

Troškovi za dostavu na teritoriji Srbije su iskazani na blagajni tokom pravljenja Vaše narudžbine. Troškovi dostave Vaše narudžbine se uplaćuju zajedno sa iznosom za proizvod(e) koji(e) želite da kupite.

Troškovi slanja Vaše narudžbine u inostranstvo se ne obračunavaju automatski u našem sistemu. U slučaju da želite da Vašu narudžbinu pošaljemo u inostranstvo ili ako imate druge želje koje nisu ponuđene na sajtu, molimo Vas da nas kontaktirate putem mejla na info@kikebu.co.rs.

Kupac je dužan da prilikom preuzimanja narudžbine proveri eventualna oštećenja na proizvodu(ima) i/ili pošiljci i da ih odmah prijavi osobi koja je izvršila dostavu i da odbije prijem oštećenog(ih) proizvoda i/ili pošiljke.

Kikebu neće snositi odgovornost za gubitak ili oštećenje pošiljke tokom isporuke.

Komentari i žalbe:

Naš cilj je da svi naši kupci budu zadovoljni. Smatramo da je naša obaveza da, u saradnji sa Vama, na što bolji način rešimo moguće nesuglasice.

Ukoliko imate bilo kakve komentare ili žalbe u vezi sa Vašom narudžbinom, molimo Vas da nas kontaktirate u roku od 48 sati od trenutka dospeća iste. Pošaljite nam e-mail na order@kikebu.co.rs sa Vašim imenom, brojem telefona i komentarom ili žalbom. Smatramo da je naša obaveza da, u saradnji sa Vama, na što bolji način rešimo moguće nesuglasice.

Izjava o privatnosti:

Kada naručujete naše proizvode neophodni su nam određeni podaci o Vama, između ostalog adresa za dostavljanje proizvoda, da bi se porudžbina izvršila kako treba. Ispunjavanje Vaših podataka se vrši na obezbeđenoj stranici putem elektronskog formulara. Kikebu garantuje da se Vaši podaci tretiraju sa poštovanjem i poverenjem. Koristimo Vaše podatke samo u svrhu izvršenja Vaše narudžbine. Vaši podaci će biti prosleđeni trećem licu samo u slučaju da je to neophodno, na primer radi transakcije u banci ili dostavljenja proizvoda na Vašu adresu.

Ukoliko ste napravili nalog na našem sajtu, Vaša lozinka je kodirana i niko osim Vas nema pristup do nje. Uvek možete da se ulogujete, da promenite Vaše podatke i pogledate Vaše narudžbine. Ukoliko želite da izbrišemo Vaše podatke iz našeg sistema, molimo Vas da pošaljite zahtev na info@kikebu.co.rs.

Broj posetilaca i frekvencija poseta našem sajtu se registruje. Kikebu dobija samo opšte informacije u vezi poseta sajtu i koristi ih isključivo za unutrašnje pretrage i poboljšanje sajta. Dobijene informacije nije moguće povezati sa pojedinačnim posetiocem.